RoboMarketing

Conectam afacerea ta cu potentialii clienti prin chatbot - sisteme de asistenta si comunicare online

Povestea noastra

Robomarketing este o companie tanara, care are un atu imbatabil: suntem puternic conectati la cele mai noi tehnologii de comunicare si asistenta online.

Ne place sa servim clientii eficient si cu pasiune, prin creativitate si consecventa. Facem ce stim cel mai bine: Dezvoltam sisteme automatizate si inteligente de asistenta si comunicare online (chatbot).

Stim ca nu e usor. Intr-o lume in care e simplu sa promiti ("cu doar X lei si in doar Y minute poti sa iti construiesti singur un chatbot..."), sa afirmi ca esti profesionist in Marketing Conversational este o mare responsabilitate.

Insa, noi ne asumam responsabilitatile potrivite si corecte. Si spunem ce facem si facem ce spunem. Intotdeauna la timp!

Image

Cine te ajuta?

Ulmeanu Adrian
Ulmeanu Adrian
Adrian a devenit expert in aceasta noua industrie si a construit zeci de sisteme automatizate de comunicare profitabile. Are un portofoliu diversificat si este un bun tehnician si analist de marketing conversational. Dupa o lunga perioada in care a lucrat cu chatbot, Adrian sustine ca aceste sisteme sunt abia la inceput.
Margina Claudiu
Margina Claudiu
Claudiu a facut cunostinta de timpuriu cu retelele sociale si lucreaza in mod profesionist cu chatbot. A descoperit puterea marketing-ului conversational cand doar ce aparuse si a avut astfel ocazia sa lucreze cu diferite companii, pentru care a creat campanii performante de marketing.
Image

Ce spun clientii nostri

RoboMarketing

connecting by messaging